Почетна Тагови Magenta

Таг: Magenta

Дали хармонијата меѓу приватниот деловниот живот е само мит?

0
   Години наназад во медиумите и во деловното опкружување се користи истата мантра дека е неопходно да се бара баланс или хармонија помеѓу деловниот и...