Почетна Тагови Manta

Таг: Manta

Јахтата Manta ќе ги чисти океаните и ќе ја претвора пластиката...

0
https://www.youtube.com/watch?v=s4B43cE_toE Францускиот авантурист Иван Бурњон и неговиот тим од инженери дизајнираа јахта која ќе ја користи пластиката како гориво, а покрај тоа ќе го собира...