Почетна Тагови Mirage Solo

Таг: Mirage Solo

Наместо анестезија, децата во текот на операциите ќе ги смирува виртуелна...

0
Иако виртуелната реалност најчесто ја поврзуваме со видеоигрите, можностите за нејзина примена навистина се големи. Најновата можна примена на виртуелната реалност е како замена...