Почетна Тагови PricewaterhouseCoopers

Таг: PricewaterhouseCoopers

Pricewaterhouse Coopers предвидување како ќе се променат работните места до 2030...

0
Pricewaterhouse Coopers предвидува три фази на автоматизација кои ќе ги променат работните места до 2030 година Извештајот објавен од Pricewaterhouse Coopers, анализирајќи ги фазите на...

PricewaterhouseCoopers предвидува намалување на бројот на автомобили до 2030 година

0
PricewaterhouseCoopers во своето најново истражување истакнува дека автомобилскиот пазар ќе се соочи со радикални промени до 2030 година. Како резултат на економијата на споделување,...

Ова ќе бидат најмоќните економии до 2030 година

0
PricewaterhouseCoopers, една од најголемите професионални аналитички куќи во светот, штотуку ги објави своите предвидувања за најмоќните кономии во светот до 2030 година. Извештајот се...