Почетна Тагови Treepedia

Таг: Treepedia

Овие метрополи имаат најмногу дрвја во светот

0
Глобално движење ги поттикнува градовите да садат повеќе дрвја и да планираат повеќе паркови. Но, кои градови во светот имаат најмногу зелени површини? За...