Стипендии во вредност од 1.600 евра за HR Академија од Clear View Бизнис Тренинг Центар

- Advertisement -

 Повикот за стипендии за есенската генерација за 2017/2018 година за HR Академијата е отворен. Доделуваме две целосни и четири делумни стипендии. Вредноста на целосните стипендии е 1.600 евра колку што чини посетата на целата HR Академија на Clear View Бизнис Тренинг Центар. Вредноста на делумните стипендии е од 400 евра.

Четири причини зошто да аплицирате за стипендија за HR Академија:

- Advertisement -
  • HR Академијата е креирана со практичен пристап и работа на менторски принцип
  • Знаењето кое се стекнува е применливо веднаш по завршување на HR Академијата
  • Предавачите на Академијата се со големо искуство во HR менаџмент
  • Сакате да бидете дел од успешната мрежа на HR професионалци во Македонија

Побарајте ја апликацијата за стипендија на меилот Info@clearview.com.mk и пополнетата апликација за стипендија заедно со Вашето CV пратете ја најдоцна до 20 септември.

 

Сподели!
- Advertisement -