Паметни завеси го трансформираат прозорецот во ноќни градски пејзажи

- Advertisement -

Дали сонувате да имате купите стан со нов поглед? Сега можете сами да си создадете нов поглед со овие паметни завеси кои содржат пејзажи од градови ноќно време. Дизајнирани се од HoleRoll, дебели се и го блокираат студот и топлината однадвор. Посебно е тоа што се внимателно издупчени со илјадници мали дупчиња низ кои ја пропуштаат светлината однадвор, а тоа резултира со светкави пејзажи кои ја трансформираат секоја соба.

Уникатните пејзажи имаат стандарден систем на завеси. Направени се од дебел германски материјал и блокираат 99% од светлината и УВ зраците од надвор. За да ги креираат магичните пејзажи тие се внимателно и испланирано продупчени со детални дизајни од секој град. Малите отвори пуштаат само малку светлина.

- Advertisement -

Освен што се совршени за блокирање на светлината и му даваат нов живот на домот, материјалот кој ја блокира светлината ќе ви заштеди на сметките за струја и греење затоа што не дозволува да навлезе студот однадвор во зима и ве штити од топлината во текот на летото.

Забесите можат да се нарачаат на следниот ЛИНК

Сподели!
- Advertisement -