REDS e електричен автомобил кој истовремено е и канцеларија

- Advertisement -

Проектот Redspace го претставу REDS, целосно електричен автомобил наменет за сите луѓе кои постојано патуваат од работа до доа и обратно во големите кинески градови. Проектот има за цел да им помогне на луѓето да не губат драгоцено време додека се заглавени во гужва на пат така што автомобилот го претвора во канцеларија. Автомобилот е дизајниран од Крис Бенгл, поранешен шеф на дизајн во BMW, а по наралка на кинеската корпорација China Hi-Tech Group Corporation.

Сподели!
- Advertisement -