Бидете дел од Вардар Cashback Програмата и поддржете ги младите таленти на Вардар

- Advertisement -

Најтрофејниот и најпознатиот спортски колектив во Македонија – Вардар е дел од Cashback World, најголемата куповна заедница во светот која што брои 8 милиони членови. Европскиот машки ракометен шампион, македонскиот фудбалски првак и учесник во Лига Европа како и женскиот ракометен првак ги уживаат сите предности на Лојалната Cashback програмаза фанови која вклучува брендирана Вардар Cashback картичка, Cashback апликација, како и онлајн портал за купување во дизајнот на клубот.

Сите членови на Вардар Cashback Програмата профитираат од многубројните предности кај повеќе од 80.000 Cashback партнери во светот, од кои повеќе од 650 во Македонија со над 1400 локации низ земјава.

- Advertisement -

За секое купување направено кај Cashback партнерите, членовите на Вардар Cashback Програмата добиваат до 5% назад од износот на пазарењето како и шопинг поени, кои можат да ги искористат за специјални понуди и дополнителни попусти. Она што е за истакнување е податокот дека до 1% од сите купувања направени со Вардар Cashback картичката одат директно за поддршка на младите таленти на клубот.

Секој може да се регистрира и да ја добие својата бесплатна Вардар Cashback картичка на официјалната страница на Вардар Cashback Програмата https://www.vardar-cashback.mk/mk-va/registration/cooperationpartner?type=Vardar, на некој од натпреварите во СЦ Јане Сандански или во секое време во фан шопот на Вардар.

- Advertisement -

https://www.youtube.com/watch?v=Y0E_P6cquB8

 

- Advertisement -

 

Сподели!
- Advertisement -