12 C
Skopje
понеделник, јуни 1, 2020

AirOptix® Colors, идеална комбинација на естетика и комфор

Kabtel desktop

AirOptix® Colors се совршен микс на најбараните естетски леќи во боја Freshlook® и најздравите медицински леќи Air Optix® Aqua. Пропуштаат кислород и окото може да дишe што ги прави неверојатно конфорни. Микро-молекули со вода, пак, пукаат со секое трепнување и го навлажнуваат окото (природен навлажнувач) што им дава долготрајност. Има избор од 12 интензивни нијанси

Друга нивна карактеристика е SmartShield® површината која ги одбива депозитите, како што се нечистотии и наслаги од солзи.

Air Optix® Colors контактните леќи се дизајнирани со специјална технологија која овозможува убав изглед на Вашите очи давајќи им ја саканата нијанса. Без разлика дали имате темни или светли очи, и без разлика дали имате потреба од корекција на видот или не, овие иновативни леќи природно се прелеваат со бојата на Вашите очи и им ја даваат посакуваната нијанса. Освен што ја даваат посакуваната боја, овие леќи дизајнирани со Hydra Glyde технологијата на Алкон нудат беспрекорен комфор кој е препознатлива карактеристика за овој производител на контактни леќи.

Air Optix® Colors се идеална комбинација на леќите кои “дишат“ при што нудат убавина и комфор.

Убавината произлегува од уникатната 3 во 1 Colour технологија за природен изглед на окото со саканата нијанса. Комфорот произлегува од ексклузивната SmartShield® технологија која спречува ириттации и обезбедува постојана удобност при носење на леќите.

Леќите “дишат“ благодарение на технологијата која овозможува кислородот да поминува низ леќите и да овозможи очите да го задржат здравиот изглед.

 

Зошто Air Optix® Colors се толку природни?
Бојата на овие леќии е составена од 3 прстени:

– Внатрешен прстен што осветлува и дава длабочина
– Основен прстен што ја менува бојата на окото
– Надворешен прстен за покрупни очи

Овие леќи може да ги побарате во сите подобро снабдени оптики. Генерален увозник е компанијата Бета Медико.

Контакт: betamed@t-home.mk

 

 

Сподели!
  •  
  •  

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!
  •  
  •