18 C
Skopje
четврток, август 13, 2020

Шест совети за пишување на впечатлива професионална биографија

UAKS desktop

Кога подготвувате професионална биографија, многу е важно уште на почетокот да оставите впечаток кај работодавачот и тој ќе ве запамети како личности која постигнала и знаела како најдобро да ги претстави своите успеси. Професионалната биографија треба на јасен и концизен начин да ги истакне вашите квалитети и да ве означи како број еден потенцијален кандидат за работното место.

Сподели!
  •  
  •  

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!
  •  
  •