19.8 C
Skopje
сабота, јуни 12, 2021

3 месеци бесплатен Vip Shared Cloud Firewall за поголема oнлајн безбедност на компанијата

Kabtel desktop

Vip продолжува да го збогатува своето портфолио. По успешната промоција во мобилната пост пејд телефонија, додава уште повеќе вредност и ја лансира најновата понуда наменета за деловните корисници која одговора на различните и специфични потреби на компаниите, нудејќи целосно комуникациско решение за поголема oнлајн безбедност.

Со избор на пакетот Vip Combo Neo Pro покрај неограничен интернет,  фиксна и мобилна линија, деловните корисници може да ја активираат услугата Vip Shared Cloud Firewall – Basic 3 месеци бесплатно.

Сервисот Vip Shared Cloud Firewall Basic овозможува Firewall заштита на интернет сообраќајот и го намалува ризикот од хакерски напади, протекување на информации, вируси, ransomware или други видови на malware програми преку интернет, на сите уреди во локалната мрежа на компаниите.

Со услугата достапни се основните Firewall функционалности, антивирусна заштита на интернет сообраќајот, URL Filtering – блокирање на пристап до одредени веб-страници и контрола на апликации.

Дополнително, за деловните корисници останува достапен попустот од 10% на месечната претплата на избраните тарифи за мобилни линии кој е вкалкулиран во претплатата на пакетот.

По истекот на промотивните 3 месеци без претплата, услуга Vip Shared Cloud Firewall – Basic автоматски ќе се деактивира.

Сподели!
  •  
  •  

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!
  •  
  •