12.8 C
Skopje
недела, октомври 24, 2021

Енергетските компании и годинава доделуваат стипендии за студентите на ФЕИТ

Kabtel desktop

Енергетските компании АД Електрани на Македонија, АД МЕПСО и ЕВН Македонија продолжуваат со доделување на стипендиите на најдобрите студенти на Факултетот за електротехника и информациски технологии. Седма година по ред најдобрите студенти ќе добијат шанса за подобра иднина.

Доделувањето на стипендии ќе се одржи на 13.11.2018 (вторник) со почеток во 11 часот во ИНОФЕИТ на ФЕИТ.

На седмото доделување стипендии ќе се обратат:

– професор д-р Димитар Ташковски, декан на ФЕИТ

– д-р Драган Миновски, претседател на Управен одбор и генерален директор на ЕЛЕМ

Сашо Василевски, претседател на Управен одбор и генерален директор на МЕПСО

Сашо Стојкоски, член на Управен одбор на ЕВН Македонија

Сподели!
  •  
  •  

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!
  •  
  •