3 C
Skopje
среда, декември 2, 2020

Нова атрактивна понуда за бизнис-корисници од Неотел

Kabtel desktop

Супер брз оптички интернет со намалена претплата за деловните корисници

Во светот на бизнисот, брзината и стабилноста на интернетот се исклучително важни! Оптичкиот кабел во моментов e најсовремениот начин на поврзување и преку него интернетот е најбрз и најстабилен.

Неотел, како дел од својата новогодишна промоција, им овозможува на деловните корисници супер брз и стабилен оптички интернет со попуст од 500 денари во првите 6 месеци. Оптичките бизнис пакети нудат брзина до 100 Mbps и интернет-сообраќај до 5000 GB. Без разлика на високиот квалитет на услугите преку оптика, на корисниците им стои на располагање 24/7 високостручна техничка поддршка, која ги отстранува евентуалните проблеми во најкраток можен рок.

Оптичкиот интернет на Неотел содржи симетричен интернет-пристап преку GPON технологија (point-to-multipoint). Дополнително, може да се приклучат и две телефонски линии без претплата, како и новата neoTV телевизија со доплата.

За повеќе информации кликнете тука.

 

Сподели!
  •  
  •  

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!
  •  
  •