3 C
Skopje
среда, декември 2, 2020

Кабини за туристи кои висат од дрва како шишарки

Kabtel desktop

Се обложуваме дека никогаш во животот не сте виделе толку магични куќи на дрво како овие. Имаат форма на џиновски шишарки до кои пристапувате преку дрвени скали, а кога ќе влезете во низ најголемиот дел од  ѕидовите се стаклени и можете буквално да спиете под ѕвездено небо.

Овие џиновски дрвени шишарки Pinecone Treehouse се наоѓаат во Бони Дун, Калифорнија. Гостите кои ќе изнајмат ваква кабина можат да уживаат во околната природа од секој можен агол затоа што сите страни од шишарките, па дури и подот се стаклени, а на средината се наоѓа огромен удобен кревет.

Сепак, искуството не би било толку магично ако нема бања и тоалет. Во близина на шишарките се наоѓа бања со туш кој исто така има поглед на шумата.

Pinecone Treehouse

You can stay in this cosy pinecone-shaped treehouse!

Posted by Culture Trip on Среда, 26 јуни 2019

Сподели!
  •  
  •  

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!
  •  
  •