4.3 C
Skopje
недела, декември 8, 2019

Овој автомобил може да вози по вода!

Kabtel desktop

Ова е сигурно најзабавниот автомобил во светот кој го направил човекот. WaterCar може да вози и по копно и по вода. Ова амфибиско возило е најбрзото од овој тип во светот и може да достигне максимална брзина по вода од 72 км/ч.

WaterCar е одличен за скијање на вода затоа што може да ги влече скијачите со идеална брзина. Од автомобил за копно во автомобил за вода може да се трансформира за 15 секунди. Се што треба да направите е да се одвезете до брегот и да почнете да влегувате во вода. Потоа се активира џет моторот и може да возите по вода.

Цената на WaterCar  се движи од 100.000 до 225.000 долари.

This Car Can Drive On Water And It Looks Insane

This Watercar can drive on water and it looks insane!😮

Posted by Live The Adventure on Четврток, 06 јуни 2019

Сподели!
  •  
  •  

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!
  •  
  •