ВИДЕО: Четката Y-Brush ги чисти забите за само 10 секунди

- Advertisement -

Француската компанија FasTeesH ја редизајнираше својата електрична четка Y-Brush која сега целосно ги чисти забите за само 10 секунди. Оваа четка беше претставена на Consumer Electronics Showu во Лас Вегас.
Четката се состои од база, врат и флексибилен дел кој се полни со паста за заби и целосно се става во уста. Потоа четкичката се вклучува на копче кое е вградено во нејзината база. По пет секунди постапката се повторува со другиот дел од вилицата.

Y-Brush има три вибрациски модели и доаѓа со база за полнење. Целосно полна батерија би требало да трае еден месец.

- Advertisement -

FasTeesH ги продава своите четки по цена од 30 долари. Достапни се во две големини, за деца од 4 до 12 години и за возрасни лица.

Сподели!
- Advertisement -