-0.2 C
Skopje
среда, декември 1, 2021

Хипотекарен кредит со 4,5% фиксна каматна стапка за пет години од Стопанска банка а.д. Битола

Kabtel desktop

Оствари ги твоите соништа со најповолниот  хипотекарен ненаменски, потрошувачки кредит.

Каматната стапка од 4,5% е фиксна за првите пет години.

ПРОМОТИВНО до 31.12.2021 година 0,5% провизија за одобрување и ГРАТИС полиса за осигурување за првата година.

Доколку кредитот се искористи за рефинансирање на обврски во други банки,  нема провизија за одобрување.

Рокот на враќање на овој хипотекарен ненаменски кредит е до 240 месеци, а максималниот износ кој може да се подигне се одредува според кредитна способност на кредитокорисникот и вредноста на обезбедувањето.

Кредитната способност е до 60% однос рата/плата.

Старосната граница на кредситокорисниците е максимум 80 години на денот на достасување на кредитот.

Повеќе информации


Сподели!

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!