-7.2 C
Skopje
четврток, јануари 20, 2022

Online настан за компании и студенти „Твојата кариера во 2022 година“

Kabtel desktop

На 29 декември (среда), ќе се одржи првата online панел дискусија за компании и студенти во Македонија со наслов “Tвојата кариера во 2022 година”. На оваа панел дискусија ќе присуствуаат компании од повеќе градови од Македонија, кои ќе им одговараат прашања на студентите во врска со нивната кариера за новата 2022 година.

Целта на настанот е студентите да може да ги запознаат компаниите, и нивните кариерни можности, односно што се очекува од нив и кои се нивните барања.

Овој настан е од отворен тип, а сите заинтересирани може да го пријават своето учество на следниот линк, а повеќе информации околу настанот може да добиете на следниот линк.

Сподели!

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!