37.8 C
Skopje
вторник, јули 27, 2021

Сузана Димитриевска: Профитабилно земјоделство е можно само со примена на софтвер...

Со инвестирањето во паметна технологија, земјоделците, освен што добиваат високо квалитетни производи, имаат и време за сите активности што се очекуваат од еден современ...

„Наша Добра Земја“ продава органска свежа храна произведена само од македонски...

 Во продавницата на задругата може да се купи свежо и сезонско овошје и зеленчук, мед, бадеми, лешници, ореви, сите типови на брашна, леб, пченица,...

Carrie е македонско ИТ решение за заштеда на ресурси во здравствените...

Carrie е изум што ќе го штеди времето и ресурсите во здравствените установи. Наша задача е да ги искористиме ресурсите на дофат и да...

Илија Ѓорѓевиќ: Кариерата во ИТ фирма ја заменив со живот на...

Илија Ѓорѓевиќ е сопственик на Еколошката фарма од скопското село Побожје, каде што од 2012 година произведува органско козјо млеко и органски јајца....

Николовски: СМД Смарт Електроникс го претвори бојлерот на Леов во SMART...

„Паметниот бојлер“ на Леов, за кој СМД Смарт Електроникс го изработи целосниот хардвер и софтвер, како и мобилната  апликацијата овозможува контрола на бојлерот...

„Inception Enterprises“ гради таленти кои ќе креираат иновативни решенија во дигиталната...

Главни постулати на нашата компанија се талент менаџмент, дигитална иновација и дигитална продукција, а преку овие бизнис процеси развиваме иновативни платформи и програми...

Михаил Матески, Гринтех: 5.000 тони пластични шишиња ги претвораме во успешен...

Компанијата „Гринтех Мк“, лидер во Македонија во рециклирање пластика, е дел од „Грин група“, најголемата групација за рециклирање пластика во Југоисточна Европа. Во Романија...

НАЈПОПУЛАРНИ