Почетна Тагови министри

Таг: министри

Анализа: Фејсбук користат 23 министри во Владата, 14 се активни на...

0
Дваесет и три од вкупно 26 министри во Владата на Република Македонија активно користат Фејсбук, што е зголемување за тројца кои се активни на...