-3.2 C
Skopje
недела, јануари 23, 2022
Почетна Тагови Усје

Таг: Усје

(ВИДЕО) 360° Случај РДФ за „Усје“: Македонија забрани тридецениска пракса на...

Пескара – седиште на истоимената провинција во срцето на Италија. Преку ден на улиците – сообраќаен метеж, ноќе – подредени канти за...

Проектот „Соработка за поквалитетно образование и кариерни можности“ на УСЈЕ доби...

Во категоријата „Односи со зедницата“ за проектот „Соработка за поквалитетно образование и кариерни можности“ Цементарница УСЈЕ АД Скопје доби признание што го...

Цементарница УСЈЕ инвестира во технологија за користење на алтернативно гориво!

Интервју со Наташа Бакреска, менаџер за животна средина во цементарница УСЈЕ каде што во моментов се реализира проект за примена на енергија во производниот...

Со донација од УСЈЕ училиштето „Кирил Пејчиновиќ“ од Кисела Вода ќе...

  Нова енергетски ефикасна фасада ќе добие основното училиште „Кирил Пејчиновиќ“ во општината Кисела Вода во Скопје. Со новата фасада ќе се обнови целосно изгледот...

НАЈПОПУЛАРНИ