Почетна Тагови AdScanner

Таг: AdScanner

South Central Ventures инвестираше во хрватскиот стартап AdScanner

0
Sоuth Central Ventures, со вкупен капитал од 40 милиони евра, го препозна потенцијалот на уникатната технологија на хрватскиот стартап AdScanner, кој прави биг дата...