Почетна Тагови Amazon Go

Таг: Amazon Go

Amazon ќе отвори 30 физички продавници во Велика Британија

0
Менаџерите во Amazon договорија 10 локации во Велика Британија каде интернет-гигантот ќе отвори физички продавници Amazon Go, кои се препознатливи по својот концепт без...

Amazon продавниците без каси и касиери стигнуваат и во Европа

0
Како што се ближат божиќните празници, така се зголемуваат и гужвите во продавниците, особено за време на викендите, кога се искористува слободното време за...

Amazon ќе отвори 3.000 продавници без касиерки и каси?!

0
Amazon планира да отвори до 3.000 нови продавници без каси до 2021 година, настојувајќи да ги намами новите купувачи во мини-маркетите и продавниците со...

Amazon отвора уште една продавница без каси и касиери

0
Amazon пред две години прикажа како ја замислува иднината на купување во продавници - наместо класичниот начин на купување каде што луѓето чекаат во...

Конечно е отворена револуционeрната продавница на Amazon која ќе го смени...

0
За продавницата од иднината на Amazon се пишуваше многу. Пред малку повеќе од една година Amazon го претстави својот концепт за револуционерна продавница без...