Почетна Тагови Autism & Beyond

Таг: Autism & Beyond

Апликација за iPhone може да детектира аутизам со следење на изразите...

0
Родителите сега можат да симнат апликација за iPhone која ќе ги следи нивните деца и ќе бара знаци на аутизам. Апликацијата ја користи камерата на телефонот...