Почетна Тагови BelVita

Таг: BelVita

Поради страв од Брегзит без договор, компаниите отвораат нови магацини и...

0
Можното излегување на Британија од Европската унија без договор, односно т.н. тврд Брегзит, наведе неколку компании да почнат со подготовки за евентуалните пореметувања кои...