Почетна Тагови Cemdag Lightning Europe

Таг: Cemdag Lightning Europe

Одобрена првата гринфилд инвестиција вредна 5 милиони евра според Планот за...

0
На вчерашната седница владата донесе одлука за согласност на Договорот за долготраен закуп на градежно земјиште во Технолошко-индустриската развојна зона Скопје 1 со Друштвото...