Почетна Тагови CNN

Таг: CNN

CNN отвора телевизија во Албанија

0
Една од најголемите градежни компании во Албанија „Генер2“ во партнерство со CNN ќе започне прв информативен телевизиски канал – А2. Новата телевизија, која со емитување...

CNN: на овие 12 дестинации не треба да патувате годинава!

0
Развиениот туризам не секогаш е позитивно нешто, а со ова ќе се согласат жителите на неколку познати светски дестинации кои пак странците ги обожаваат....