Почетна Тагови Credit Suisse

Таг: Credit Suisse

Швајцарската банка Credit Suisse воведува негативна камата

0
Швајцарската банка Credit Suisse е последна во низата швајцарски банки кои на тамошните клиенти им наплаќаат негативна каматна стапка на штедните депозити. Како што...

Најбогатите 1% луѓе на Земјата имаат богатство колку половина од богатството...

0
Најбогатите 1% од луѓето сега поседуваат повеќе од половина од богатството на останатите жители на Земјата, според анализата на Credit Suisse. Според нив, нерамномерната...