Почетна Тагови LEED

Таг: LEED

Starbucks ќе направи 10.000 „зелени“ кафетерии до 2025 година

0
Од елиминирање на пластичните сламки за еднократна употреба во целиот свет до 2020 година до склучување партнерство со McDonald's за создавање разградливи пластични чаши...