Почетна Тагови Living Coccon

Таг: Living Coccon

Во Холандија прв пат употребен првиот „жив“ ковчег во светот

0
„Жив“ сандак беше по прв пат употребен во Холандија. Сандакот е направен од мицелиум, сложен систем направен од испреплетени влакна кои се наоѓаат во...