Почетна Тагови Rezzi

Таг: Rezzi

За сите мрзеливи луѓе кои не сакаат да фрлаат ѓубре сега...

0
Собирањето и изнесувањето на ѓубрето надвор може да биде напорно, а за некои е и најмалку омилената домашна обврска и често избегнуваат да ја...