Почетна Тагови Whirlpool

Таг: Whirlpool

Паметната кујна на Whirlpool ќе создава рецепти во зависност од продуктите...

0
Колку пати ви се случило да влезете во кујна, да застанете пред фрижидер и да немате никаква идеја што да зготвите од продуктите што...