Денеска почнува Технома 2017

- Advertisement -

Љубителите на технологијата од денеска ќе може да го посетат 43-от Mеѓународен саем – ТЕХНОМА 2017 и 37-та Меѓународна изложба на иновации – МАКИНОВА 2017.

Свеченото отворање ќе се одржи во ВИП арената „Борис Трајковски “.

- Advertisement -

На свеченоста ќе се обрати и Кочо Анѓушев, Заменик претседател на Владата задолжен за економски прашања.

Сподели!
- Advertisement -