Запознајте ги најуспешните жени претприемачи за 2017 година

- Advertisement -

 Oва се дваесетте жени претприемачи од источен и југоистоен регион кои годинава беа номинирани за најуспешна жена претприемач за 2017 година.

Изборот за најуспешна жена претприемач за источен и југоисточен регион, се организира втора година по ред со цел да ги промовира успешните бизнис приказни на познати жени претприемачи, а со тоа да ги мотивира и поттикне граѓаните да ја преземат сопствената одговорност и да ја започнат својата професионална кариера развивајќи сопствен бизнис.

 И оваа година ќе бидат доделени седум признанија и тоа:

- Advertisement -

-Најуспешна жена претприемач за 2017 година,

-Најуспешна жена претприемач за 2017 година во категоријата – Бизнис со најголем потенцијал,

- Advertisement -

-Најуспешна жена претприемач за 2017 година во категоријата – Бизнис со најголем раст,

-Најуспешна жена претприемач за 2017 година во категоријата – Најмлад бизнис,

- Advertisement -

-Најуспешна жена претприемач за 2017 година во категоријата – Најкреативен бизнис,

-Најуспешна жена претприемач за 2017 година во категоријата – Бизнис со најдолга традиција,

– Најуспешна жена претприемач за 2017 година според публиката (ова признание се доделува врз основа на добиениот број гласови/лајкови на гласањето кое ќе биде спроведено во периодот од 4 до 14 декември)

Ова се 20те дами и успешни претприемачи:

 1. Живица Мицкова, Бутик „Look“
 2. Катерина Арсовска, ПЗУ Бела Фарм
 3. Биљана Митева, Еко Пак Хит
 4. Дина Муцунска, Хотел „Манастир“
 5. Делфина Јованова Николенко, Николенко Ленд
 6. Соња Богевска, Ресторан „Фамосита“
 7. Ивана Јаневска, Sweet Cakes
 8. Јагода Пачемска, Студио „Фа-Бу“
 9. Пале Стојанова, Класик Бјути
 10. Стефка Дробарова, Стил
 11. Пенка Мукаетова, Консалтинг Интер Груп
 12. Ивана Трендафилова, Ателје Ивана
 13. Елизабета Ивановска Сентовска, Ниш Електро,  Ani Shoes, Annabella
 14.  Благица Велкова, Свит Арт
 15. Љубица Џонич, Аграр Плус ДООЕЛ
 16. Стефанија Дрварова, Студио Стефани
 17.  Марија Малиминовска, ММ Студио Проект Дизајн
 18. Сузана Андонова, Лидер Метал ДООЕЛ
 19. Елица Пендева Митревска, Студио Висаж
 20. Дијана Мицева, Lingua Language House

Повеќе прочитајте на https://www.zenitevoekonomijata.com

Сподели!
- Advertisement -