10 C
Skopje
сабота, април 10, 2021

ВИДЕО: Сите родители на мало бебе ќе можат мирно да спијат благодарение на Nanit Breathing Wear

Kabtel desktop

Оваа „облека за дишење“ е посебно дизајнирана за да го следи дишењето на вашето бебе. Специфичните шари на Swaddle and Breathing Band се дизајнирани да ги разбира и да ги чита само камерата Nanit Plus со цел да им помогне на родителите да го следат движењето при дишење на бебето.

Преку  камерата во реално време можете да набљудувате што се случува. Нема потреба да поставувате никакви електронски преносни уреди на бебето, што значи дека ништо нема да му го попречува мирниот сон.

Сподели!
  •  
  •  

НАЈПОПУЛАРНИ

Сподели!
  •  
  •