3Doodler е првото пенкало во светот кое пишува во 3Д

- Advertisement -

Ако сте од оние луѓе кои додема работат, додека одмораат и во кој било момент од денот нешто чкртаат на хартија, сигурно ќе ве одушеви овој производ. Наместо да пишувате во 2Д на хартија и да замислувате како ќе изгледаат вашите чкртаници во живо, сега повеќе не мора да замислувате.

Пенкалото 3Doodler е првото пенкало во светот кое пишува во 3Д. Наместо мастило, во ова пенкало се ставаат мали, тенки стапчиња пластика. Таа пластика потоа стопена излегува од врвот на пенкалото и бидејќи брзо се стегнува, со ова пенкало можете да нацртате буквално се што ќе посакате.

- Advertisement -

3Doodler досега има повеќе од 2 милиони корисници, кои најмногу ги одушевува тоа што со пенкалото може да се пишува во воздух и тоа што ќе го креирате веднаш да го земете во рака.

3D Printing Pen

This incredible pen draws in 3D.Get it here: https://amzn.to/34OoiT9

Posted by Startup Selfie on Петок, 20 декември 2019
Сподели!
- Advertisement -