Почетна Тагови 3Doodler

Таг: 3Doodler

3Doodler е првото пенкало во светот кое пишува во 3Д

0
Ако сте од оние луѓе кои додема работат, додека одмораат и во кој било момент од денот нешто чкртаат на хартија, сигурно ќе ве...