Пазарете паметно и користете ги бенефитите на Cashback World

- Advertisement -

Безброј можности за попусти со Shopping Points

Најголемата шопинг заедница кај нас, Cashback World нуди одлични можности за паметни зделки со вашите шопинг поени.

Како член на Cashback World, вие имате безброј можности. Со секое купување, добивате поврат на средства директно на вашата трансакциска сметка и одреден број шопинг поени (Shopping Points-SP). Истите поени, подоцна, можете да ги искористите  за правење зделки кои ги нудат нашите трговски партнери. Односно, во замена за одреден број поени, добивате одреден попуст. Она што е интересно, е што поените ви стојат на располагање и вие сами одлучувате кога и како ќе ги искористите.

- Advertisement -

Храна, облека, патување…

Составете си листа на желби, затоа што во моментов, достапни се повеќе од 300 зделки.

- Advertisement -

Регистрирајте се бесплатно на следниот линк, користете ги вашите поени паметно и креирајте успешни зделки!

Сподели!
- Advertisement -