Кои се Топ 100 највредни брендови во светот за 2021 година?

- Advertisement -

Во 2020 година, глобалната економија ги доживеа еден од најлошите падови по Големата депресија.

- Advertisement -

Сепак, иако турбулентните ефекти на КОВИД-19 ги ​​фрлија на колена многу компании, некои не само што успеаја да останат на нозе среде хаосот, туку и напредуваа.

Користејќи податоци од Kantar BrandZ, оваа табела ги прикажува 100 -те најдобри вредни брендови за 2021 година.

- Advertisement -

Извор – www.denar.mk

Сподели!
- Advertisement -