Мажи на годината 2023 ќе се одржи на 20.12.2023

- Advertisement -

Поради најавата за ограничено движење на 29ти ноември по повод Министeрскиот Совет на ОБСЕ, Официјалниот избор на Мажи на годината се одложува и истиот ќе се одржи на 20ти декември.

Локацијата останува иста, Хотел Double Tree by Hilton

- Advertisement -

Ви благодариме на разбирањето.

Сподели!
- Advertisement -