A1 Македонија подарува на сите корисници на Мојот А1. Досега врачени Iphone15 на петкорисници

- Advertisement -

Во духот на новогодишното дарување, за сите корисници на апликацијата Мојот А1, А1 Македонија доделува подароци од широкото портфолио продукти вклучувајќи го и најновиот iPhone 15.

Досега доделени 5 Iphone15, следуваат уште 5. Од компанијата велат дека со оваа активност преку апликацијата Мојот А1 сакаат да ги израдуваат своите корисници и да ја покажат својата благодарност за нивната доверба и лојалност. Имено, секој корисник на апликацијата Мојот А1 добива примамлив и вреден подарок по случаен избор и тоа: A1 Xplore TV GO, Net Protect, HBO Max, GleyTV, 5 GB во роаминг, таблети, слушалки и секако најновиот и најпосакуван iPhone 15.

- Advertisement -

Подароците за сите корисници А1 Македонија ги започна на почетокот на декември кога ја лансираше новогодишната промоција со која корисниците на услугите добиваат уште повеќе бенефиции за неограничена комуникција. “Нашата намера е да ги разубавиме празниците за нашите корисници и да ја дочекаат новата година непречено споделувајќи ги убавите мигови со своите најблиски. Новогодишната A1 Combo е богата со атрактивни смартфони што корисниците можат да ги добијат понајповолни услови. Празниците се за дарување и затоа ние во А1 даруваме на сите корисници на Мојот А1”, изјави Методија Мирчев извршен директор на А1 Македонија при ведувањето на новата промоција

Сподели!
- Advertisement -