„ГоДигитал„ организира информативна сесија за меѓународната обука на консултанти

- Advertisement -

Центарот за дигитална трансформација „ГоДигитал„ организира информативна сесија во Република Северна Македонија за меѓународната обука која ќе ја организира Центарот во соработка со Advantage Austria, oрганизација за промоција на трговијата основана од Стопанската Комора на Австрија. Обуката е наменета за менаџмент консултанти кои ќе се специјализираат за дигитална трансформација на компании. На инфо сесијата ќе дознаете повеќе за условите за учество во обуката, начинот на пријавување и очекувањата во иднина. Направите значаен чекор напред во вашата кариера!

Инфо сесијат аќе се одржи во вторник, 27.02.2024 во 16:00 часот на платформата ао пријавување на следниот линк и пополнување на формуларот https://lnkd.in/gk6EGx8d

Ова е уникатна шанса да научите повеќе за обукaта за дигитални експерти и како тоа може да ви помогне да ги достигнете вашите кариерни цели. Оваа активност е поддржана од Increasing Market Employability – IME.

Сподели!
- Advertisement -