Почетна Тагови акција

Таг: акција

Денес голема донаторска акција „Нахрани 10.000“

0
Храна за социјално загрозени граѓани ќе може да се донира денеска до 18 часот на 19 локации во Скопје, Велес, Битола, Штип, Кочани и...

Комерцијална банка во еко акција: „Чиста навикa“ за почист Градски парк...

0
Над 150 вработени на Комерцијална банка денеска ги засукаа ракавите и заедно со извидниците од Прв Скопски извиднички одред го исчистија Градскиот парк во...

Еко акција за почисто Водно на вработените во Телеком

0
По повод Светскиот ден на животната средина, 5 јуни, вработените во Македонски Телеком организираа еко акција за чистење на парк шумата Водно. Во акцијата учествуваа...

Microsoft се придружи на глобалното движење за чистење на планетата Let’s...

0
Компанијата Microsoft се приклучи на глобалното движење Let's Do It! World во акцијата за отстранување на отпадот која ќе биде организирана на 15 септември...

Tip of the Week – Како требало така ќе биде!

0
„Tip of the Week“ се авторски текстови што се објавуваат секој четврток и обработуваат теми од секојдневниот живот коишто помогат да го подобрите вашето...

Пакомак ја поддржа акцијата „Едно капаче Една надеж +“

0
Пакомак во здружени сили со Министерството за животна средина и просторно планирање и СНС Ре-Пласт спроведе големата хуманитарно-еколошка акција “Едно Капаче-Една Надеж+”. Целта на оваа...

Пакомак: Организации за заштита на околината, каде сте?

0
Свесни за актуелната ситуација со загадувањето, Пакомак иницираше проект за поттикнување и развој на свеста за тоа што предизвикуваме со своето неодговорно и непромислено...

Пакомак денеска стартува голема акција за чистење на Скопје

0
Компанијата „Пакомак“ започнува со акција за чистење на Скопје под мотото „Селектирај иднина!- Заедно за почиста животна средина“ Првата акција започнува денес во 11 часот...