Почетна Тагови општина Карпош

Таг: општина Карпош

Бимилк подари ново место за спорт и рекреација во Општина Карпош

0
 Општина Карпош ја доби првата т.н. Balans+ Зона сочинета од повеќе фитнес-справи, која е подарок од компанијата Бимилк во знак на подигнување на свеста...

Жителите на Карпош добија мобилна апликација за комуникација со општината

0
Преку мобилна апликација (за Андроид и IOS) граѓаните на Општина Карпош ќе може да комуницираат со локалната самоуправа, да пријавуваат проблеми, но и да споделуваат свои...

Општина Карпош објави втор конкурс за субвенции за купување велосипед

0
Од вчера, понеделник, 28 мај 2018 година, започна втората етапа за жителите на општина Карпош за аплицирање за субвенции за купување на нови велосипеди. По...

Карпошани добиваат „Моја картичка – Мој Карпош“ за купување со попусти...

0
Општина Карпош започна со првичните активности околу проектот за креирање на картичка за попусти и бенефиции „Моја картичка – Мој Карпош“. Овој проект, кој е...

И Општина Карпош ќе дава субвенции од 3000 денари за набавка...

0
Општина Карпош почнува со мерката за субвенционирање на купување велосипеди за сите заинтересирани карпошани. Ова е една од мерките која градоначалникот на Општината, Стефан...

Oтворена еко-зона во општина Карпош за собирање електронски отпад

0
Пред еден од најфреквентните делови во Општина Карпош на влезот од трговскиот центар „Skopje City Mall“ е поставена првата „еко зона“ (голем контејнер) за...