Почетна Тагови пренаселеност

Таг: пренаселеност

ВИДЕО: Овој кинески воз поминува низ станбена зграда

0
Овој кинески воза поминува точно низ населена станбена зграда. Линијата 2 на Chongqing Rail Transit поминува точно по средината на една 19-катница со станови....

АНАЛИЗА: Каде ќе живеат луѓето во иднина?

0
Последните децении од минатиот век и двете децении од овој век донесоа многу промени за луѓето. Најпрвин се смени начинот на којшто комуницираме, на...