Почетна Тагови Akshar Foundation School

Таг: Akshar Foundation School

Учениците во ова индиско училиште образованието го плаќаат со пластични шишиња

0
Не е необично децата на училиште да носат чанти, но би очекувале дека во нив има книги. Сепак, во едно училиште во Индија децата...