Почетна Тагови Behance

Таг: Behance

Нова технологија ќе овозможи создавање енергија со помош на дрвјата

0
Нова технологија која го претвара движењето на дрвјата во енергија покажа дека добиената енергија може да се користи во иднина. Мехнизмот наречен "анемокинетика" овозможува...