Почетна Тагови Citicape House

Таг: Citicape House

Најголемиот зелен ѕид во Европа годишно ќе може да апсорбира дури...

0
Во Лондон на зградата Citicape House ќе се најде најголемиот зелен ѕид во светот со површина од околу 3.700 квадратни метри. Не само што...