Почетна Тагови Climate Tile

Таг: Climate Tile

Данска компанија направи тротоар кој ја собира и ја реупотребува дождовната...

0
Како што се менува климата на Земјата, зачестуваат поројните дождови. Тоа предизвикува проблеми со инфраструктурата, како и со пешачкиот и моторниот сообраќај. Освен тоа,...